Rólunk

A Pannontáj- Sokoró Közhasznú Egyesület 2011 nyarán alakult lelkes fiatalokból, akik tenni szerettek volna térségük fejlődése érdekében.

Az eltelt években számos pályázatot, programot valósítottunk meg, először az ifjúságfejlesztés területén (Vidéki Tusakodó, Híd a Sokorón át, Győrszemere rovarvilágának felfedezése), majd 2015 nyarán átvettük a Pannontáj- Sokoró Natúrpark munkaszervezeti feladatait.
 
A Pannontáj- Sokoró Natúrpark a magyarországi natúrparkok mintájára tevékenységét az úgynevezett négypilléres modell mintájára indítja újra, szem előtt tartva a törvényi előírásokat, a helyi adottságokat, a térségben élők és az ide érkezők igényeit, elvárásait.
 
Fontos feladatunknak tartjuk a térség természeti értékeinek megőrzését, a tehetséges fiatalok felkarolását, valamint a térségi települések lakossága és fiatalsága körében a natúrparki tudat kialakítását.
 
Tevékenységünket önkéntes munkában látjuk el, elképzeléseink megvalósításához amennyiben lehetséges, pályázati támogatást veszünk igénybe.