VERSENYFELHÍVÁS - II. Pannontáj- Sokoró Natúrparki Vetélkedő 2017.

 

A Pannontáj- Sokoró Natúrpark munkaszervezete, a Pannontáj- Sokoró Közhasznú Egyesület „Pannontáj- Sokoró Natúrpark Vetélkedő” címmel csapatversenyt hirdet 5-8. osztályos tanulók számára.

A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk, a csapatok összetételére vonatkozóan kikötést nem teszünk. Nem feltétel a csapat iskolához kötött jelentkezése, örülnénk, ha a helyi közösségek (pl. művelődési házak, tanodák) segítséget nyújtanának a gyermekeknek a vetélkedőn való részvételben.

A verseny 3 levelezős fordulóból áll, melyet 2018 márciusában egy ünnepélyes eredményhirdetés zár le. Nevezési díj nincs. A fordulók feladatait e-mailben fogjuk elküldeni a regisztrált csapatok számára.

 

Regisztrálni 2017. december 4-ig lehet az alábbi Regisztráció gomb segítségével!

 regisztracio2 

A vetélkedő feladatait az alábbi napokon küldjük ki:

  • I. forduló: 2017. december 11.
  • II. forduló: 2018. január 8.
  • III. forduló: 2018. február 5.

 

A vetélkedő témakörei:

  • Natúrparkok Magyarországon
  • Pannontáj- Sokoró Natúrpark

 

A feladatok megoldásához szükséges a szakirodalmat, egyéb adatokat, tudnivalókat honlapunkon (www.pannontaj.hu) elérhetővé tesszük a csapatok számára.

A vetélkedő nyertes csapata 2018. május 18-20. között részt vehet a Győrújbaráton megrendezésre kerülő II. Országos Natúrparki Vetélkedőn, melyet a Pannontáj- Sokoró Közhasznú Egyesület bonyolít le.

A vetélkedő minden résztvevő csapata, helyezéstől függetlenül, díjazásban részesül.

 

Várjuk a csapatok regisztrációját!

 

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a vetélkedővel kapcsolatban, kérem, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeimen:

 

Székely Rita

elnök

Pannontáj- Sokoró Közhasznú Egyesület

szekely.rita@pannontaj.hu

+36-30/204-9824