Versenyfelhívás - III. Pannontáj- Sokoró Natúrparki Vetélkedő 2019.

A Pannontáj- Sokoró Natúrpark munkaszervezete, a Pannontáj- Sokoró Közhasznú Egyesület „Pannontáj- Sokoró Natúrpark Vetélkedő” címmel csapatversenyt hirdet 5-8. osztályos tanulók számára.

A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, a csapatok összetételére vonatkozóan kikötést nem teszünk. Nem feltétel a csapat iskolához kötött jelentkezése, örülnénk, ha a helyi közösségek (pl. művelődési házak, tanodák) segítséget nyújtanának a gyermekeknek a vetélkedőn való részvételben.

A verseny egy levelezős fordulóból áll, melyet 2019 áprilisában egy túrával, játékkal összekötött döntő és ünnepélyes eredményhirdetés zár le. Nevezési díj nincs. A feladatokat és a további információkat e-mailben fogjuk elküldeni a regisztrált csapatok számára.

 

Regisztrálni a vetélkedőre 2019. február 1-ig van lehetőség!

 

A vetélkedő feladatai február elején kerülnek kiküldésre, a megoldásra egy hónap áll majd rendelkezésre a csapatok számára.

 

A vetélkedő témakörei:

  • Natúrparkok Magyarországon
  • A Pannontáj- Sokoró Natúrpark térsége

 

A vetélkedő nyertes csapata 2019 májusában részt vehet a Cserhát Natúrpark területén, Hollókőn megrendezésre kerülő III. Országos Natúrparki Vetélkedőn, melynek minden költségét a szervező natúrpark és egyesületünk állja.

 

A vetélkedő minden résztvevő csapata, helyezéstől függetlenül, díjazásban részesül.

Várjuk a csapatok regisztrációját honlapunkon: http://www.pannontaj.hu/versenyfelhivas2019

 

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a vetélkedővel kapcsolatban, kérem, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeimen:

 

Székely Rita

elnök

Pannontáj- Sokoró Közhasznú Egyesület

szekely.rita@pannontaj.hu

+36 30 204 9824

 

Tényő, 2019. január 5.