VERSENYFELHÍVÁS- IV. Pannontáj- Sokoró Natúrparki Vetélkedő 2020.

A Pannontáj- Sokoró Natúrpark munkaszervezete, a Pannontáj- Sokoró Közhasznú Egyesület „Pannontáj- Sokoró Natúrpark Vetélkedő” címmel csapatversenyt hirdet 5-8. osztályos tanulók számára. A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, a csapatok összetételére vonatkozóan kikötést nem teszünk. Nem feltétel a csapat iskolához kötött jelentkezése, örülnénk, ha a helyi közösségek (pl. művelődési házak, tanodák) segítséget nyújtanának a gyermekeknek a vetélkedőn való részvételben. A verseny három „levelezős” fordulóból áll, melyet 2020 áprilisában ünnepélyes eredményhirdetés zár le. Nevezési díj nincs. A feladatokat és a további információkat e-mailben fogjuk elküldeni a regisztrált csapatok számára.

 

Regisztrálni 2020. január 15-ig lehet!

A vetélkedő témakörei:

  • Natúrparkok Magyarországon
  • A Pannontáj- Sokoró Natúrpark térsége

 

A vetélkedő natúrparkban élő, vagy oda iskolába járó gyermekekből álló nyertes csapata 2020. április 24-25-én részt vehet a Tápió Natúrpark területén, Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovasparkban megrendezésre kerülő IV. Országos Natúrparki Vetélkedőn, melynek költségét a Magyar Natúrpark Szövetség és egyesületünk állja.

A vetélkedő minden résztvevő csapata, helyezéstől függetlenül, díjazásban részesül. Az I-IV. helyezést elérő csapatok egy szigetközi táborozáson vehetnek részt nyertes pályázatunk támogatásával.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a vetélkedővel kapcsolatban, kérem, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeimen:

 

Székely Rita
szekely.rita@pannontaj.hu
+36-30/204-9824

 

Tényő, 2019. december 27.