Versenyfelhívás - V. Pannontáj- Sokoró Natúrparki Vetélkedő 2021.

A Pannontáj- Sokoró Natúrpark munkaszervezete, a Pannontáj- Sokoró Közhasznú Egyesület „Pannontáj- Sokoró Natúrpark Vetélkedő” címmel csapatversenyt hirdet 5-8. osztályos tanulók számára. A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, a csapatok összetételére vonatkozóan kikötést nem teszünk. Nem feltétel a csapat iskolához kötött jelentkezése, örülnénk, ha a helyi közösségek (pl. művelődési házak, tanodák) segítséget nyújtanának a gyermekeknek a vetélkedőn való részvételben. A verseny három „levelezős” fordulóból áll, melyet terveink szerint ünnepélyes eredményhirdetés zár le. Nevezési díj nincs. A feladatokat és a további információkat e-mailben fogjuk elküldeni a regisztrált csapatok számára.

 

Regisztrálni 2021. február 20-ig lehet!

A vetélkedő témakörei:

  • Natúrparkok Magyarországon
  • A Pannontáj- Sokoró Natúrpark térsége

 

A felkészüléshez rendelkezésre bocsátjuk a tavaly elkészült Natúrparki tananyagunkat, melyet eljuttatunk nyomtatott formában is a résztvevő iskolákhoz.

A vetélkedő győztes csapata részt vehet az Országos Natúrparki Vetélkedő döntőjén, amennyiben azt a vírus helyzet miatt lehetőségünk lesz megtartani.

A vetélkedő minden résztvevő csapata, helyezéstől függetlenül, díjazásban részesül.

 

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a vetélkedővel kapcsolatban, kérem, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeimen:

Székely Rita
szekely.rita@pannontaj.hu
+36-30/204-9824