Alpannonia túraútvonal bejárása túravezetőkkel

2019. szeptember 15.

 

2019. szeptember 15-én kezdődött az az összesen 8 alkalomra tervezett bejárás, melynek keretében a teljes alpannonia® túraútvonalat a projekt munkatársai az Írottkő Natúrparkért Egyesület meglévő-és jövőbeni új túravezető partnereivel közös túrázás során, osztrák túravezető és egyben alpannonia® projektpartner vezetésével fedezik fel.

Az első alkalom ragyogó időben összesen 18 résztvevővel zajlott. A 13 kilométeres szakaszt kis kitérőkkel és sok előadással összesen 6 óra alatt teljesítette a csapat, fantasztikus panoráma és csodás természeti környezet enyhítette a komoly emelkedők okozta fáradtságot.

Az ingyenes bejárásokkal nem titkolt szándékunk felkelteni az alpannonia® túraútvonal iránti figyelmet, úgy túrázó mind pedig túravezetői aspektusból. Célunk, hogy az alpannonia® útvonalon is kiépíthessünk egy a Kőszegi-hegységben aktív túravezetőkhöz hasonlóan jól működő stábot, hogy aztán az alpannonia® iránt érdeklődőknek is ajánlhassuk kiváló vezetőinket.

2019-ben további 3 szakasz bejárása a terv, a maradék 4 szakaszt már 2020-ban abszolváljuk.

Amennyiben jelen hír felkeltette az Önök érdeklődését, ez esetben keressenek bennünket alábbi elérhetőségeink egyikén, hiszen a maradék 7 szakaszra is szeretettel várjuk további új partnerek jelentkezését.

Tervezett dátumok és egyéb információk kapcsán hívjanak bennünket a 06-94/563-121 illetve a 06 20 665 4998-as telefonszámok egyikén, vagy írjanak nekünk az alpannoniamagyar@gmail.com e-mail címre.

 

www.naturpark.hu